mandag 14. september 2009

Det går opp og ned!

Starta tidlig idag fra Ågskaret etter en koselig frokost med Fass. Vi fikk med oss nistepakke og va på sykkelen kl åtte. Vi fikk en effektiv start på dagen, peiste på og sykla tre mil på null komma niks! Sola skinte og det va fantastisk mårrastemning langs nordlandskysten. Vi knipsa bilda og syns sykkel-livet igrunn va idyll :)

Etter en herlig fergetur med litt mat og blund på øyet blei vi litt sigen, men fortsatte syklinga. Været forsatte og vise sæ fra si beste sida og vi fikk knipsa bilda, sjekka ut en hobbybutikk og tatt en laaang lunsjpause.

No e vi kommet til Mo i Rana hjemme hos han Svein Roger (kompis til Nina) og Ramona, og vi har fått servert herlig lammesteik og friske jordbær til dessert. Nydelig! Her kunne vi gjerne vært lenger! Ingenting e som gode venna og god mat :)

Så sånn kan verden snu. Fra regn, mørke og motvind til sol, varme og medvind! Vi syns virkelig den her turen har gitt oss kontrasta. Og vi erfare at dagen kan snu fra helvete til himmel på fem minutter. Og det e de små ting som gjør at det snur. Som feks haik gjennom en tunnel, tak over hodet, en herlig fergetur eller et busskur å søke ly i når han hiv i kastan kan virkelig gjøre underverker. Vi har lært masse om kordan det e når ting butte i mot. Og at motbakka e kjip, men at det alltid kommer en unnabakke etterpå. Og etter regnvær blir det godvær. Og at det e det man velge å ha fokus på, det e sånn det blir. Og mest av alt at kontrastan egentlig e bra, det skape spenning :)

I mårra e målet Tjøtta. Det blir bra.

PS mobilen til nina er død.

1 kommentar:

  1. Godt å høre at humøret er på topp, selv med mange og lange motbakker. Motivasjon er jo et nøkkelord, og med deres utgangspunkt vil det utvilsomt holde hele veien til mål.

    Fine bilder, jenter! Flere av dem takk, stå på og som alltid; god tur videre!

    SvarSlett