fredag 4. september 2009

12 mil! Ny rekord!

Vi våkna etter ei god natts søvn innomhus og fikk servert frokost av han Eirik. Sykkeldagen starta veldig bra med kanonfint vær og nydelig utsikt over Altafjorden. Vi stoppa og tok masse bilda, tok en lang lunsjpause i solsteiken og fortsatte videre innover langfjorden. Som viste sæ å være veeeldig lang. Men vi gassa på. Utover kvelden blei lyset helt utrolig flott. Himmelen va helt rosa og fjellan speila sæ havet. Vi blei helt bergtatt og knipsa enda flere bilda. Når klokka va blitt seint kom vi til Badderen og møtte en gammel mann på sykkeltur i duskregnet og han viste oss en kjempefin leirplass ved elva. Så i skumringa satt vi opp leir og så på sykkelcomputeren at vi hadde sykla 12 mil!! Ny rekord!

3 kommentarer:

  1. Flinke jenter! like spennende hver gang å se hvor langt dere har kommet :)
    Selv vært i Åre å syklet nedover sykling i dag :) Litt juks kanskje med baren nedover kanskje, men utrolig artig!

    Venter på dere i Stjørdal, kanskje en seng og en dusj om det passer seg sånn å stoppe her... (når dere har kommet så langt) hihi

    stor klem god tur videre

    SvarSlett
  2. Jenter!! jeg er søkkimponert over innsatsen. I morgen venter varm dusj, kongekrabbe, grillet tørrfisk, nyplukket blåbær, bestemors kaker, nystrøket sengtøy, kald Mack, levende lys, fyr på peisen og familiekos. Alle tromsdalingene kommer. Kan nesten ikke vente. Klem fra mams.

    SvarSlett