fredag 18. september 2009

Luksus i Steinkjer!

Da va vi kommet oss til Steinkjer. Sykla bare syv mil idag, og vi har droppa teltet til fordel for et hotellrom! Ja, førr vi kan jo ikkje risikere å bli helt teltnerda heller... Nei, takket være pappaen til Sigrid har vi no altså blitt så staselig at vi har spist herlig fiskemiddag med kniv og gaffel, drukket vin og vi lukte blomster :) Fantastisk. Vi nyt hvert et sekund og bare glede oss til å komme under dyna. Som forresten også lukte blomster. Og som e tørr! Vi finn ikkje ord førr kor herlig det her e!!

Idag har det faktisk bare regna halv dagen. Og i mårra e det meldt sol. Herrllig! Og no får vi vaska klær, tørka telt og lufta soveposa. Kanonbra! Så akkurat no e alt bare lykke. Og i mårra føles det som vi starte med blanke ark og fargestifta til.

Det e rart kordan ting snur. At et uendelig regninferno kan snu til hotell-luksus og solskinn. Vi like kontrastan som hiv oss fra helvete til himmel på null komma niks. Men akkurat no legg vi regnet bak oss og digge himmelbølgen og like tanken på at vi e over halvveis til Lindesnes og at distansen vi har sykla faktisk kan sees på en globus. Det e tøft.

Og en anna ting vi like e alle de her flotte folkan som oppmuntre oss, sende melding, kommentere på bloggen våres eller ringe oss. Det sett vi kjempepris på. Og det motivere oss! Tusen takk!

PS Mobilen til Nina er visst ok igjen :)

3 kommentarer:

  1. Stå på - dere er utrolig spreke! :) Hilsen Birgit og Morten

    SvarSlett
  2. dette går for sakte jenter. på tide å få opp farta! hilsen Erlend

    SvarSlett
  3. Hei! Håper dere fant veien gjennom skogn?:) Triveli å treffe dere, nyt eventyret videre! Øyvind

    SvarSlett