torsdag 1. oktober 2009

18 mil igjen til Lindesnes!!

Tenk det, bare 18 mil igjen til vi e på Lindesnes. Sykkelsirkuset nærme sæ slutten...

Setesdalen har virkelig vist sæ fra si fine side. I tillegg til at det e rimelig flatt, så har været vært snill med oss. Nydelige svafjell med flotte høstfarga og lufta e kald og skarp. Vi merke at høsten e på hell og at vinteren e rett rundt hjørnet. Igår sykla vi nesten 8mil. Kom til Rysstad og der stakk vi nesen innom Sølvgarden hotell. Det va så varmt og koselig så vi blei sittanes litt og endte med først litt øl, middag,dessert, kaffe, litt mer øl og TV-titting. Og når personalet i tillegg spanderte overnatting på oss så va kvelden komplett! Vi e jommen heldig. Sjekk www.rysstadferie.no. Superkoselig plass!

Idag e det blå himmel, så det virke som det kan bli en bra dag i dag også. Målet for dagen e Sveindal. Ti mil. Nest siste dag på sykkelen. Herlig!

2 kommentarer:

  1. Sigrid, Sigrid! Kva er det du har lagt ut på, og kvifor har eg ikkje høyrt om det før? Du er sanneleg den "tøffaste jenta frå Sogn"! Beundrande støtteklemmar frå Idun på eit tørt og varmt kontor

    SvarSlett
  2. Hei.Tenk så er sykkeleventyret snart over,målet er i sikte.Godt å høre at det har vært bra vær,sånn at dere virkelig kan nyte det siste av turen.Vi heier dere i mål, og ønsker en god tur vidre.Knugeklem fra alle oss i Tromsdalen:)

    SvarSlett