mandag 7. september 2009

Himmelske hviledag!!!

Åjåjåj, no har vi hatt en fantastisk dag. Våkna opp etter ei god natts søvn i seng og starta dagen med en rolig frokost. Så kom pappa Lars-Eirik hjem fra jobb med bil og vi farta rundt og fikk gjort litt ærend som å fikse litt på syklan våres, innkjøp av div småting og reparert en leatherman. Og så hadde mamma Tove reservert en times massasje til oss! Dyp muskelmassasje va på menyen, og dypt blei det! Det svei! Låran og rumpen våres e jo en smule støl, så det va virkelig det vi trengte!
Etter en times massasje blei det middag i timoteiveien og vi fikk servert stekt sei. Og så kom masse naboa og det blei kake (som ho besta har bakt) og kaffe.
Naboan Jan-Arne&Solveig, Wenche&Margrethe og Geir&Tove&Stein, onkel Frank og guttan Magnus og Sigurd va også der. Takk for at dåkker kom innom! Det va kjempestas!

No har vi altså spist så godt og fått så godt stell at hvis det fortsette på den her måten kommer vi nok ikkje til Lindesnes med det første... Men det her va virkelig det vi trengte og vi e no godt rusta til neste etappe på sykkelen.

Tusen takk til alle dåkker i Tromsø som har gjort oppholdet her helt uforglemmelig!

1 kommentar: