mandag 24. august 2009

Ei uka igjen til start!!

Ei uka igjen til vi sett oss på flyet mot nord med fullstappa sykkelveske og sommerfugla i magen. Tenk det, fem uke på sykkel mellom bakkar og berg, over fjell, langs kyst og gjennom vidder. Fem uke i telt. Fem uke fremover. Fem uke på vei. Fem uke oppover. Fem uke nedover. Fem uke, to jente, to sykla. Det kommer til å bli kanonbra. Men også veldig tøft. Ingen av oss har særlig med sykkelerfaring, så på mange måta e jo det her totalt galskap. Og det e vel kanskje nettopp det som driv oss til å gjøre det. Galskapen. Kombinert med et mål som vi mene e overkommelig. No e vi så spent at vi nesten boble over. Og vi glede oss sånn til å bare komme igang!

Vi kommer til å oppdatere bloggen underveis, men vi har jo ikkje særlig med tilgang til internet, så hver dag blir det nok ikkje. Men vi har med oss en GPSbrikke (sånn som bøndern har på sauan sine!) sånn at alle til en hver tid kan se kor vi befinn oss. Du finn linken nederst på sida. Du må bare logge dæ inn med brukernavn og passord.

Vi blir kjempeglad for kommentara, så bare fyr løus!!

5 kommentarer:

  1. Super duper Sigrid og Nina! And just to keep your spirits up, make sure you sing this song http://www.youtube.com/watch?v=CCWAGpChSRI

    SvarSlett
  2. Hehe... Mangler bare sauebjeller. Kanskje Storgata 40 kan låne ut noen? Lykke til jenter, og god tur. Skal ha et øye med på bloggen her :)

    SvarSlett
  3. Masse lykke til kjære Ninami og Sigrid (Fint navn!!!!!) Æ heie på dokker!!
    Klæm fra ho Ingvild.

    SvarSlett
  4. Dere er jo gærne! Men på en positiv måte! Dere fikk noen ekstra stjerner i boka mi med dette prosjektet ;-)
    Det er jo et vannvittig bra initiativ dere har tatt, så det blir spennende å se om dere er like sprudlende entusiastiske når dere er noen uker avsted. Med deres humør ville det forundre meg om dere ikke er det.
    Ønsker dere lykke til på ferden, jenter, og må værgudene være med dere!

    SvarSlett
  5. Her er de duka for såre rompe...eller har du fått parkert bilen i de siste og brukt sykkelen??
    Masse god tur :)

    SvarSlett